sosyal tesis etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nin Ücretsiz Kursu İle İngilizce Öğreniyorlar

30 Temmuz 2023
Şahinbey Belediyesine bağlı Binevler Sosyal Tesisi’nde ev hanımlarından üniversite öğrencilerine kadar herkes İngilizce öğreniyor.Türkiye’nin en kalabalık nüfusuna sahip olan ilçelerden birine hizmet veren Şahinbey Belediyesi eğitimde..
Gündem

Ökkeş Özekşi’nin abi acısı

30 Haziran 2023
Gaziantep 27 Gazetesi imtiyaz sahibi Ökkeş Özekşi’nin abisi Muharrem Özekşi hayatını kaybetti. Bir dönem Gaziantepspor’da forma giyen ve uzun yıllar takım kaptanlığını yapan Muharrem Özekşi, 30 Haziran Cuma 2023 günü Bahattin Nakıpoğlu c..
Yerel Yönetimler

Sülüklü Mahallesi’nden Şehitkamil’e teşekkür

24 Ocak 2023
Şehitkamil ilçesine bağlı sülüklü Mahallesinde yapılan sosyal tesis, arazi yolu, kilitli parke taşı ve çevre düzenleme çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Sülüklü Mahalle Muhtarı Süleyman Altın, Şehitkamil Be..
Yerel Yönetimler

Bilek Sosyal Tesisi hizmete girdi

11 Aralık 2022
Şehitkamil Belediyesi tarafından Bilek Mahallesi'nde yapılan ikinci sosyal tesis, tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Sosyal tesisin tamamlanmasıyla birlikte mahallede yaşanan taziye yeri sıkıntısı çözülmüş oldu. Şehitkamil Belediyesi, ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi sosyal tesisinde saç bakımı hizmeti

9 Aralık 2022
Şahinbey Belediyesine bağlı Binevler Sosyal Tesisi'ne gelen kadınlar kuaförlük kursunda saçlarına bakım yaptırarak mutluluğunu yaşıyor.Binevler Mahallesi Sosyal Tesisi'nde ki kuaförlük eğitimi alan kursiyerler yaşları 50 ile 90 ara..
Yerel Yönetimler

Geylani Mahallesi’ne Yapılan Dev Tesiste Son Aşama

11 Kasım 2022
Şahinbey Belediyesi Geylani Mahallesi sakinlerinin yüzünü güldürecek olan dev tesisin çalışmalarını tüm hızı ile sürdürürken, dev tesisin yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.Şahinbey Belediyesi tarafından Geylani Mahallesi’ne y..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Geylani Mahallesi’ne Çok Fonksiyonlu Tesis

14 Eylül 2022
Şahinbey Belediyesi Geylani Mahallesi sakinlerinin yüzünü güldürecek olan dev tesisin çalışmalarını tüm hızı ile sürdürürken, çalışmalarda sona yaklaşıldı.ahinbey Belediyesi tarafından Geylani Mahallesinde yapımı süren dev sosyal..
Yerel Yönetimler

İşimiz Hizmet Sevdamız Oğuzeli

1 Eylül 2022
Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Oğuzeli Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek Hüseyin – Havva Akaslan Sosyal Tesisinin açılışı Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan ve protokol ü..
Yerel Yönetimler

Güvenevler’e 8 Taziye Salonu Sosyal Tesis Yapılıyor

28 Haziran 2022
Şehitkamil Belediye Başkanı..
Yerel Yönetimler

Geylani Mahallesine Yapılan Dev Tesiste Sona Doğru

19 Haziran 2022
Sosyal tesis ağını hızla genişleten Şahinbey Belediyesi, Geylani Mahallesi'ne yaptığı tesisin çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Göreve geldiği günden bu yana vatandaş odaklı..
Yerel Yönetimler

Fıstıklık Mahallesi Sosyal Tesisi’ne Kavuşuyor

27 Mart 2022
Şehitkamil Belediyesi tarafından Fıstıklık Mahallesi’nde yapımına geçtiğimiz aylarda başlanılan sosyal tesiste sona gelindi. Sosyal tesiste incelemelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tes..
Yerel Yönetimler

Kırsal mahallelere sosyal tesis atağı

27 Şubat 2022
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ‘her mahalleye sosyal tesis’ taahhüdünü yerine getiriyor. Toplam 5 kırsal mahallede yapılan sosyal tesislerin 4’ü hizmete girerken, 1 mahalledeki sosyal tesis ise önümüzdeki günlerde hizmete gir..
Yerel Yönetimler

Ülkerli Sosyal Tesisi hizmete girdi

4 Ocak 2022
 Şehitkamil Belediyesi tarafından Ülkerli Mahallesi’nde yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan sosyal tesis, tamamlanarak hizmete girdi. 2 katlı olarak inşa edilen Ülkerli Sosyal Tesisi sayesinde, mahallede yaşanan taziye yeri sıkınt..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil bir sosyal tesise daha kavuşuyor

28 Kasım 2021
Şehitkamil Belediyesi tarafından Fıstıklık Mahallesi’nde yapımı başlatılan sosyal tesisinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Sosyal tesisin tamamlanmasıyla birlikte mahallede yaşanan taziye yeri sıkıntısı..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nin sosyal tesis ağı genişliyor

4 Temmuz 2021
Şahinbey Belediyesi'nin sosyal tesis ağı genişliyorŞahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi’ne yaptırılan Fidanlık Sosyal Tesisi vatandaşın hizmetine açıldı.Şahinbey İlçesi’ndeki mahallelere sosyal tesis yaparak her yaş gru..
Yerel Yönetimler

Şahinbey’de sosyal tesis ağı genişliyor

29 Mart 2021
Şahinbey Belediyesi’nin kırsal mahallelerinden olan Küçükkızılhisar Mahallesi’ne yaptığı sosyal tesisi vatandaşın hizmetine sundu. Şahinbey’de sosyal tesis ağı genişliyor ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Mülk köyüne sosyal tesis yaptı

16 Mart 2021
Şahinbey Belediyesi Mülk köyüne sosyal tesis yaptı “Her mahalleye bir sosyal tesis” sloganıyla yola çıkan Şahinbey Belediyesi yeni mahallelerinden olan Mülk (köyüne) Mahallesine yaptırdığı sosyal tesisi vatandaşın hizm..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi sosyal tesis sayısını 196’ya yükseltti

25 Şubat 2021
Şahinbey Belediyesi sosyal tesis sayısını 196’ya yükseltti Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Şahinbey Belediyesi’nin bünyesindeki 196 sosyal tesisten 130 ayrı branşta bu zaman kadar..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...