SANKO Okulları etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

SANKO Okulları’na İki Birincilik

30 Nisan 2024
SANKO Ortaokulu öğrencileri, Adana’da düzenlenen 18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerinden iki birincilik ve dört üçüncülük dereceleri ile döndü.Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversi..
Kitap

Gaziantepli Yazar Köylüoğlu’nun Başarısı

26 Nisan 2024
Gaziantepli eğitimci-yazar Nilüfer Köylüoğlu’nun, ilk hikaye kitabı Veda’nın ardından, ilk romanı Verdâ da yayımlandı.Romanının bir aşkın hikayesi olduğunu belirten Köylüoğlu, kitaba da ismini veren Verdâ’nın, ailesiyle Amerika’ya yer..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin FIRST LEGO Başarısı

26 Nisan 2024
Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, First Lego League Explore Turnuvası 10. Sezon Türkiye Festivalinde, Kaşifler Bir Arada ödülü ve Duyarlı Kaşifler ödülünü kazandı.Gaziantep İstek Okullarında düzenlenen turnuvaya katılan takımlar Mas..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin Jimnastik Başarısı

1 Mart 2024
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Artistik Jimnastik İl Müsabakası”nda SANKO Okulları Minik Kızlar B Takımı ve Küçük Erkekler Ferdi il birincisi olurken, Küçük Kızlarda il ikincisi, Minik Kızlar A T..
Eğitim

SANKO Okulları’nda Dünya İkincisi ve Üçüncüsü

23 Şubat 2024
SANKO Okulları öğrencileri Uluslararası Science, Technology, Engineering, Mathematics (STEM) Olimpiyatları'nda kodlama kategorisinde dünya ikincisi ve üçüncüsü oldu.Uluslararası STEM Olimpiyatı, 2012 yılında kurulan ve Avrupa'nın fark..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencileri Teniste İl İkincisi Oldu

15 Şubat 2024
SANKO Okulları Yıldız Kız ve Erkek Tenis Takımları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Tenis Müsabakası”nda il ikincisi oldu. Mehmet Şimşek Tenis Kompleksinde düzenlenen yarı..
Eğitim

SANKO Okulları’nın Milli Takım Gururu

13 Şubat 2024
SANKO Okulları’nın 5 öğrencisi Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Bulgaristan da düzenlenecek yüzme yarışlarına katılacak milli takıma davet edildi.Türkiye Yüzme Federasyonu, 2023-2024 yüzme sezonu içinde yer alan ve 20-21 Nisan 202..
Spor

SANKO Okulları Öğrencileri Yüzmede Bölge İkincisi Oldu

20 Ocak 2024
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Gençler Grup Yüzme Bölge Birinciliği Müsabakası”nda SANKO Okulları Genç Kız Takımı bölge ikinciliği, Genç Erkek Takımı ise bölge üçüncülüğü kazandı.SANKO Okulla..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin Yüzme Başarısı

8 Ocak 2024
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği” müsabakasında SANKO Okulları Yıldız Kız Takımı il ikinciliği, Yıldız Erkek Takımı ise il üçüncülüğü kupası ile 5 altın, 22 gümüş v..
Eğitim

Sanko Okulları Öğrencilerinin Yüzme Başarısı

27 Ekim 2023
SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen “12’nci Geleneksel Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmasında” 4 kupa ve 32 madalya kazanarak önemli başarıya imza attı.Alleben Yüzme Havuzunda düzenlenen yar..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin Okçuluk Başarısı

24 Ekim 2023
SANKO Okulları öğrencileri, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen “Türkiye Yüzyılı Okçuluk Müsabakası”nda birincilik ve dördüncülük derecesi elde etti.Akkent Spor Köyünde düzenlenen yarışlarda SANKO Okulları öğrencisi Egemen Çomak..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin YKS Başarısı

23 Ağustos 2023
SANKO Okulları 2023 Mezunları, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla başarılarını taçlandırdı.Öğrencilerden 23’ü mühendislik, 10’u tıp, 15’i iktisadi ve idari bilimler, 3’ü güzel sanatlar ve mim..
Eğitim

SANKO Okullar’nın Yüzme Başarısı 

18 Nisan 2023
SANKO Okulları öğrencilerinden Tuna Karakuş, Azra Aksoy ve Çınar Özkamalı, “11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi İl İçi Vize Yarışları”nda üç adet baraj yarışını geçerek grup yarışlarına katılma hak..
Spor

SANKO OKULLARI’NIN TENİS BAŞARISI

17 Nisan 2023
SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Masa Tenisi Turnuvası”nda elde ettiği birincilik, ikincilik ve üçüncülük dereceleriyle önemli başarıya imza attı. Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi ..
Eğitim

Sanko Okulları TÜBİTAK Bölge Finallerinde

30 Mart 2023
SANKO Okulları öğrencilerinin fizik, kimya, biyoloji, psikoloji ve teknolojik tasarım alanında hazırladığı yedi proje, “54. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda il elemelerini geçerek bölge finallerinde yarışmaya hak k..
Eğitim

SANKO Okulları’na eğitimde sürdürülebilirlik ödülü

27 Ocak 2023
Sanko Okulları, Microsoft Türkiye Eğitim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “2023 Eğitimde Sürdürülebilirlik Ödülleri”nde, ortaokul kategorisinde ödüle değer görüldü.Uygulama amaçlarını güçlendirmek ve sürdürülebilir kalkınma için kü..
Ekonomi

SANKO Okulları elektrik ihtiyacını güneşten karşılıyor

14 Ocak 2023
SANKO Okulları, kendi elektrik ihtiyacını karşılamak için okul binasının çatısına kurduğu Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesiyle hem elektrik ihtiyacını karşılıyor hem de temiz enerji kullanıyor. SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz ..
Spor

SANKO Okulları’ndan yüzmede bir başarı daha

13 Ocak 2023
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışması”nda SANKO Okulları Kız Takımı il üçüncüsü, Erkek Takımı ise il dördüncüsü oldu. Gaziantep Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen y..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...