Oğuzeli Belediyesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

GSO ‘dan Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyaretleri

6 Mayıs 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) heyeti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Ku..
Politika

“10 Yılın Her Anını Hizmete Dönüştürdük”

4 Nisan 2024
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından görevi devredecek olan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç veda mesajı yayımladı.Başkan Kılıç yayımladığı veda mesajında “2014 yılında Yüce Rabbimin takdiri, sizlerin desteği v..
Yerel Yönetimler

OĞUZELİ BELEDİYESİ DELİKLİTEPE SEYİR TERASI’NA ‘EN İYİ PROJE ÖDÜLÜ’

31 Temmuz 2023
Oğuzeli Belediyesi’nin 'Deliklitepe Tarihi ve Kültürel Zenginlikleri ile Turizmde Yerini Alıyor' projesi Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" ödül töreninde ‘Yılın Proje Ödülü’ne layık ..
Gündem

Başkan Kılıç:“Fetö ve işbirlikçileri türk milletinin tokadını yemişdir”

15 Temmuz 2023
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.15 Temmuz 2016 gününün Türkiye Cumhuriyeti tarihe altın harflerle yazılan bir destan olduğunun altı..
Yerel Yönetimler

Oğuzeli sinek ve haşerelere karşı yoğun ilaçlanıyor

6 Temmuz 2023
Oğuzeli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte sinek, sivrisinek ve haşere artışının önüne geçilmesi amacıyla ilaçlama seferberliği başlattı.Oğuzeli halkının rahat ve sağlıklı bir yaz geçirmesi için ilaçlama çalışmalarına yoğunl..
Gündem

“Bayram Kardeşlik, Kurban İse Yakınlaşmaktır”

27 Haziran 2023
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.Gaziantep ve Oğuzeli halkının Kurban Bayramı’nı kutlayan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Bayram kardeşlik, kurban ise yakınla..
Yerel Yönetimler

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç “Babalar Günü”nü Kutladı

18 Haziran 2023
“BABALARIMIZ MADDİ VE MANEVİ REHBERLERİMİZDİR”Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Babalar günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.Ayaklarımızın yere güvenle basmasında babaların rolünün çok büyük olduğunun altını çizen Oğu..
Yerel Yönetimler

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç’tan Ramazan Bayram Mesajı 

20 Nisan 2023
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.Bayramların, milli birlik ve beraberlikleri pekiştirmek, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek için önemli bir fırsat olduğunun altını çizen..
Gündem

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç’tan 29 Ekim’ de Cumhuriyet Bayramı Mesajı 

29 Ekim 2022
“29 EKİM KÜLLERİMİZDEN DOĞARAK BİZ ‘TÜRKİYE’YİZ DEDİĞİMİZ GÜNDÜR”“CUMHURİYET MİLLETİMİZİN AZİM VE KARARLILIĞIYLA VÜCUT BULMUŞ BÜYÜK BİR ESERDİR”Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 29 Ekim Cu..
Spor

Oğuzeli Belediyespor Yalçın’a Emanet

17 Ekim 2022
Gaziantep 1. Amatör Liginde mücadele eden Oğuzeli Belediyespor, Teknik Direktör Erdem Yalçın ile anlaştı.Erdem Yalçın kendini yeşil beyazlı renklere bağlayan imzayı Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ın makamında attı...
Yerel Yönetimler

Oğuzeli Belediyesi’nden Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere Eğitim Desteği

21 Eylül 2022
Bugüne kadar yaptığı çalışmalar, hayata geçirdiği projeler ve ilçeye kazandırdığı eğitim merkezleri ile ilçenin eğitim kalitesinin üst seviyelere çıkmasına büyük katkı sunun Oğuzeli Belediyesi, ilçede ikamet eden ve Türkiye’de devlet üniver..
Yerel Yönetimler

İşimiz Hizmet Sevdamız Oğuzeli

1 Eylül 2022
Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Oğuzeli Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek Hüseyin – Havva Akaslan Sosyal Tesisinin açılışı Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan ve protokol ü..
Yerel Yönetimler

Oğuzeli’nde 1000 Öğrenci Karne Hediyesi Olarak Ata Bindi

17 Haziran 2022
Oğuzeli Belediyesi ilçe genelinde eğitim gören 1000 ortaokul öğrencisine karne hediyesi olarak Deliklitepe Seyir Terası’nda faaliyet gösteren At ..
Yerel Yönetimler

Üretken belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz

18 Ocak 2022
 Oğuzeli Belediyesi yenilenebilir enerji kaynaklarından üst seviyede faydalanmak amacıyla Kültür ve Kongre Merkezi çatısına Güneş Enerji Santrali (GES) kurdu.Yüksek enerji maliyetlerini azaltmak ve çevreyi korumak adına Kültür ..
Medya

Kılıç: Basın, hak terazisinden sapmayan vicdandır

24 Temmuz 2021
Kılıç: Basın, hak terazisinden sapmayan vicdandırOğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev alan tüm basın ..
Gündem

Kılıç: “Ülkemizin bekası için mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz”

15 Temmuz 2021
Kılıç: “Ülkemizin bekası için mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz”Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.15 Temmuz 2016 gününün Türki..
Gündem

“Milli Mücadele ruhuyla, durmadan daima ileri”

19 Mayıs 2021
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı’nın 102 yılı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. “Milli Mücadele ruhuyla, durmadan daima..
Yerel Yönetimler

“Bağımsızlığımızın sarsılmaz iradesidir”

23 Nisan 2021
“Bağımsızlığımızın sarsılmaz iradesidir” Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin 101’inci açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...