memur etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Memur ve Emekli Zammı Belli Oldu

3 Ocak 2024
Memur ve emekli zamları belli oldu ve sonuçlar enflasyona göre açıklandı. Enflasyon rakamlarına göre maaşlara yapılacak yüzde 6'lık zam oranı aşıldı ve gözler enflasyon farkına çevrildi. Memur ve memur emeklileri, 2024'ün ilk altı ayı i..
Ekonomi

Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu?

3 Ocak 2023
Emekli memur aylıkları yüzde 25’in üzerinde artacak. 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek ek gösterge düzenlemesi dolayısıyla 600 ek gösterge artışından yararlanan tüm emekli memurların aylıklarında yüzde 25 zamma ilaveten 250 TL artış ..
Gündem

Memur ve emekli zammı açıklandı

3 Ocak 2023
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık ayı enflasyon verilerini açıkladı.Aralık ayı verisine göre emekliler 15,4 oranında zam alırken, memurlar da 16,4 oranında zam alacaklar.Memur maaşları ile SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli..
Asayiş

İnfaz Koruma Memurunun Katil Zanlıları Yakalandı

28 Ekim 2022
Gaziantep'in Nizip ilçesinde nöbetten çıktıktan sonra 3 kişi tarafından bıçaklı saldırıda ölen İnfaz Koruma memurunu katil zanlıları yakalanarak adliyeye sevk edildi. Yapılan işlemlerin ardından 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. G..
Gündem

Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

3 Ocak 2022
Cumhurbaşkanı Erdoğan, memura ve emekliye ek zammın masaya yatırıldığı Kabine sonrası konuştu. Memurlara yapılan enflasyon zammına ek zam yapıldığı belirten Erdoğan, "Memurlarımıza toplamda yüzde 28 oranında bir artış yaptık. Memurlarımızın..
Ekonomi

Emekli ve memura ne kadar zam gelecek ?

2 Ocak 2022
Memur ve emekliler 3 Ocak'ta açıklanacak zam oranına odaklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması beklenen zam oranının yüzde 20 civarında olması bekleniyor.Asgari ücrete yapılan yüzde 50.5'lik zammın ardından sırada memur ve..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’den memura büyük zam

28 Aralık 2021
Şehitkamil Beled..
Politika

Gaziantep’te memur olmak zor

26 Ağustos 2021
Gaziantep’te memur olmak zor CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, ‘Gaziantep’te hayat o kadar pahalılaşmış ki ev kiraları uçmuş, ev fiyatlarının yanına yaklaşılamıyor’ dedi...
Politika

Yılmazkaya: Emekli ve memurla dalga geçiliyor

13 Temmuz 2021
Yılmazkaya: Emekli ve memurla dalga geçiliyorCHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, emekli ve memura yüzde 8.45’lk zam yapılarak dalga geçildiğini belirterek iktidarı sert sözlerle eleştirdi.“Köprü ve otoyollara orta..
Eğitim

Memur-Sen seyyanen zam istedi

15 Ocak 2021
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep İl Başkanı Ahmet Gök, seyyanen zam yapılmasını istedi.Ahmet Gök yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:“Hakem Kurulu; kamu görevlilerinin maaş ve ücretlerini yüzdelik olarak 2020 yıl..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...