Medical Point etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Anne Karnındaki Bebeğin Böbrek Sağlığı

5 Ocak 2024
Hamilelik sırasında, anne karnındaki bebeğin ultrasonografi ile muayenesi yaygın bir uygulamadır. Bu uygulama ile anne karnında iken yaklaşık yüz bebeğin birinde anomali tespit edilir. Antenatal Hidronefroz, çocuk anne karnındayken ultrason..
Sağlık

Akupunktur ile Zayıflama ve Sigara Bırakma Nasıl Olur?

25 Aralık 2023
Akupunktur ile Zayıflama ve Sigara Bırakma Nasıl Olur?Geleneksel bir tedavi yöntemi olan Akupunktur için Dünya Sağlık Örgütü, kırktan fazla hastalık tanımlamıştır. Bunların başlıcaları; Migren ve gerilim tipi baş ağrıları, endişe, depre..
Sağlık

Çocuklardaki Havale İçin Gereksiz İlaç Kullanılmamalıdır

28 Kasım 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Nörolojisi Kliniği’nde çocuklarda epilepsi, otizm, mental retardasyon ve diğer birçok nörolojik hastalıklarda görülebilen beyindeki anormal elektriksel aktivitelerin tespitinde önemli veriler alabilen..
Sağlık

Anjiyoda Modern Teknoloji

13 Kasım 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Kardiyoloji Bölüm Başkanı, Prof. Dr. Mehmet Aksoy anjiyografi veya anjiyo işlemi hakkında bilgi verdi.‘‘Anjiyografi kelime anlamı olarak damarların görüntülenmesi demektir. Normal anjiyo iki boyutlu gör..
Sağlık

Kanser Tedavisinde Modern Ve Kişiye Özel Yaklaşımlar

11 Eylül 2023
Kanser sağlıklı hücrelerden gelişir ve kişiye ve kişinin tümörüne özel genetik şifreler taşır. Bu sebeple her kanserde, türü ve tedavi yöntemi aynı olsa da, alınan sonuçlar farklı olabilmektedir. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda kişiye..
Sağlık

Medical Point ile Eğitime Devam

1 Eylül 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi bünyesinde çeşitli birimlerde görev alan 30 personel ortaokul eğitimlerini tamamlayarak mezuniyet heyecanı yaşadı.Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde düzenlenen mezuniyet töreni ile Medical Point ile ..
Sağlık

Medical Point Gaziantep’te 30 Ağustos Coşkusu

29 Ağustos 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle mini bir konser gerçekleştirdi.Hastaneden yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde çalışanların ve misafirlerin kat..
Sağlık

Op. Dr Ufuk Küçük Annelik Estetiği Hakkında Bilgilendirdi

4 Ağustos 2023
Hamilelik ve annelik süreci, bir kadının yaşamındaki en önemli süreçlerden biridir ve vücutta bir takım farklılıklara ve deformasyonlara neden olmaktadır. Bu değişiklik çoğu kadının bedeninden artık eskisi gibi memnun olmamasına sebep olab..
Sağlık

Gaziantep’te Antep Fıstığı Alerjisi Giderek Artmakta

21 Temmuz 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Alerji ve İmmunoloji Uzmanı Doç. Dr. Tuğba Songül Tat besin alerjisinin genellikle çocukluk döneminde başladığını ancak erişkinlik döneminde de artan sıklıkla görüldüğünü belirtti. Besin alerjisi her yaştan..
Sağlık

Medical Point’te Tüp Mide Ameliyatı ile Sağlığına Kavuştu

5 Mayıs 2023
Obezite günümüzde giderek sıklığı artan bir halk sağlığı sorunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Dünyada erişkinlerinin yaklaşık üçte biri obez olarak hayatını devam ettirmektedir. Obezitenin sebep olduğu ek hastal..
Sağlık

Prof. Dr. Mehmet İbrahim Turan Medical Point’te Medical

2 Mayıs 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları kliniği ve Çocuk yan dal branşları ile bölgede öne çıkmaya devam ediyor. Bu bağlamda Çocuk Nörolojisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet İbrahim Turan hastanede hasta kabulüne başlamıştır..
Sağlık

Böbrek Sağlığı Ve Oruç

2 Nisan 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Nefroloji Uzm. Dr. Mehmet Büyükbakkal Ramazan ayında kronik böbrek hastalarının polikliniklere gelerek oruç tutmak ve iftar, sahur gibi özel anları aileleri ile birlikte geçirmek için hekimlere danışmak mak..
Sağlık

Depremler Aynı Zamanda Böbrek Afetleridir

10 Mart 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde Başhekim Prof. Dr. Ekber Şahin öncülüğünde Nefroloji Uzm. Dr. Mehmet Büyükbakkal tarafından kronik böbrek yetmezliğine dikkat çekildi. Bu bağlamda 9 Mart Dünya Böbrek günü için hastane lobisinde stant k..
Sağlık

Medical Point Depremdeki Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

17 Şubat 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi 6 Şubat 2023 Pazartesi günü 7,7 şiddetinde gerçekleşen depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.Medical Point Gaziantep Hastanesi depremin ilk gününden itibaren depremzedelere, hastalara ve hasta yakınl..
Sağlık

Kapalı dalak ameliyatı ile hayata tutundu

3 Şubat 2023
Şanlıurfa’dan Medical Point Gaziantep Hastanesi’ne Immün Trombositopenik Purpura diğer bir ifade ile düşük trombosit sayısı ve mukokutanöz kanama şikayetiyle başvuran 31 yaşındaki Necip Seyhan Genel Cerrahi Kliniği’ne gelerek Doç. Dr. Ers..
Sağlık

Bir yıl sonra yürüyebildi

26 Ocak 2023
Bir yıl önce başına yorgun mermi isabet eden 8 yaşındaki çocuk hayata tutundu. Gaziantep'te 2022 yılına girilen yılbaşı gecesi patlatılan havai fişekleri izlemek için terasa çıkan 8 yaşındaki çocuğun başına yorgun mermi isabet etti. Yaral..
Sağlık

Ebru Uygun Medical Point Gaziantep’te

23 Ocak 2023
Uzun yıllardır kronik hastalığı olan ve kitap yazan TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun, Medical Point Gaziantep Hastanesi ev sahipliğinde sağlık çalışanları ile söyleşide bir araya geldi. Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Sağlığ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...