kültür etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Kültür Sanat

Atalay, SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak

8 Temmuz 2024
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, tuval üzerine akrilik teknikle yaptığı eserlerinden oluşan “Soyutlama ve Soyut Figüratif” temalı resim sergisini, 5 Temmuz 2024’te SANKO Sanat Galerisi’n..
Kültür Sanat

Kadınlardan Hayata Renk Katan Sergi

22 Mayıs 2024
Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali Aile Merkezi’nde eğitim gören kadınların yaptığı yağlıboya resimleri içeren “Hayata Renk Kat” isimli sergi, Şehitkamil Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.“Hayata Renk Kat” sergisinde, 7..
Ekonomi

Halit Acar:”Ekonomi yönetimine güveniyoruz”

2 Ocak 2024
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, ekonomi yönetimine güvendiklerini söyledi.Irak’ın Türkiye’nin en fazla ihracat yaptığı ülkeler arasında yer a..
Eğitim

Okullara yeni seçmeli ders geliyor

31 Ağustos 2023
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Başkanı Suat Aksu, halk oyunlarının okullarda seçmeli ders olarak okutulacağı kaydetti 11 Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretin döneminde öğrencileri yeni bir seçmeli ders bekliyor. Milli Eğitim..
Kültür Sanat

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ FESTİVALİ GAZİ ŞEHİRLİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

7 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ve 4 gün süren Hemşehri Dernekleri Festivali’ne 30 bin Gazi şehirli ziyaret etti.Festival Park’ta 61 hemşehri derneğinin katılımıyla yapılan festivalde şehirde bulun..
Yerel Yönetimler

OĞUZELİ BELEDİYESİ DELİKLİTEPE SEYİR TERASI’NA ‘EN İYİ PROJE ÖDÜLÜ’

31 Temmuz 2023
Oğuzeli Belediyesi’nin 'Deliklitepe Tarihi ve Kültürel Zenginlikleri ile Turizmde Yerini Alıyor' projesi Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" ödül töreninde ‘Yılın Proje Ödülü’ne layık ..
Kültür Sanat

Tahir Tekin Öztan’a İsveç’te Çifte Ödül

31 Mayıs 2023
Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri Kitabı İsveç’ten Ödüllendirildi Türk mutfak kültürünün uluslararası alanlarda tanıtımını gerçekleştiren Ünlü Şef Tahir Tekin Öztan’ın  Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemek..
Kültür Sanat

Gaziantep Kültür Yolu Dönüşüm Projesi Başlıyor

4 Ocak 2023
‘İşimiz Temiz Projesi’ kapsamında gastronomi ve kültür kenti Gaziantep’e özel bir proje başlıyor. ‘İşimiz Temiz - Gaziantep Kültür Yolu Dönüşüm Projesi’ kapsamında Kültür Yolu ve çevresindeki gıda, konaklama ve ulaşım sektörlerindeki mikr..
Eğitim

GAÜN’de Yeni Nesil Uluslararası Eğitim ve Kültür Programları

31 Ağustos 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) yenilikçi projeler ve uluslararasılaşma uygulamaları kapsamında GAÜN TÖMER ve Yunus Emre Enstitüsü iş birliğiyle tasarlanan “Tuna’dan Anadolu’ya Türkçe Araş..
Eğitim

DR. Yıldırım: Bayramlar Toplumu Bir Araya Getiren Kültürel Bağlardır

7 Temmuz 2022
Merkezi Gaziantep’te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.SANKO Üniv..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’de Hemşehri Dernekleri Festivali İçin Start Verildi

5 Haziran 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep halkını yöresel kültürle buluşturacak Hemşeri Dernekleri Festivali için hazırlıklara başladı. Bu kapsamda Festival Park’ta düzenlenmesi planlanan festivalin detaylarını konuşmak için d..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...