kan bağışı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

İki Günde 13.127 Ünite Kan Bağışı

29 Mayıs 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kan Verelim, Spor Yapalım, Sağlıklı Kalalım’ kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken iki günde 13.127 ünite kan bağışı gerçekleşti.Şahinbey Belediyesi tarafından gelene..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Kan Bağışı Protokolü İmzaladı

24 Mayıs 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, her yıl geleneksel olarak düzenlediği kan bağışı kampanyası için protokol imzaladı.Şahinbey Belediyesi her yıl geleneksel hale getirdiği Kan Bağışı kampanyası için, Vali Kemal Çeber, Şah..
Yerel Yönetimler

İki Günde 12.527 Ünite Kan Bağışı

10 Haziran 2023
Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kan Verelim, Spor Yapalım, Sağlıklı Kalalım’ kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken iki günde 12.527 ünite kan bağışı gerçekleşti.Şahinbey Belediyesi tarafından geleneksel..
Yerel Yönetimler

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

7 Haziran 2023
Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Kan Verelim Spor Yapalım Sağlıklı Kalalım’ kan bağışı kampanyası için hazırlıklar başladı.Her yıl geleneksel olarak kan bağışı kampanyası düzenleyen Şahinbey Belediyesi 8-9 Haziran ..
Sağlık

Belediye personellerinden kan bağışına destek

25 Ocak 2023
Nizip Belediye personeli Kızılay’a destek olmak ve farkındalık yaratmak adına kan bağışında bulundu. Kızılay ekiplerince Belediye Hizmet Binasında oluşturulan mobil ünite ile çok sayıda kan topladı. Belediye personellerinin yanı sır..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu’ndan kan bağışı çağrısı

26 Ocak 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, azalan kan bağışları nedeniyle vatandaşlara kan bağışında bulunmaları yönünde davette bul..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden ülkemize kan, Gazze’ye  5 ambulans desteği

31 Mayıs 2021
Her yıl geleneksel olarak kan bağışı kampanyası düzenleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu kez sadece kan bağışı kampanyası ile yetinmeyerek, Gazze’ye tam donanımlı 5 tane ambulans desteğinde bulunurken,..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden kan bağışı kampanyası

26 Mayıs 2021
Şahinbey Belediyesi’nden kan bağışı kampanyasıŞahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mayıs Pazartesi günü sabah saat 08:00’de başlayacak olan kan verme kampanyasına tüm Gazianteplileri davet etti.Şahinbey Belediyesi, Gazian..
Gündem

Mühendislerden kan bağışı kampanyasına ilgi

7 Nisan 2021
Mühendislerden kan bağışı kampanyasına ilgi İnşaat Mühendisleri Odası  (İMO)Gaziantep Şubesi ile Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü.İMO Gaziantep şube binasında düzenlenen kan bağışı ..
Gündem

SANKO Tekstil Adıyaman işletmesi çalışanları kan bağışı yaptı

1 Nisan 2021
Sanko Tekstil Adıyaman İşletmeleri yönetici ve çalışanları, son dönemde dünyayı ve ülkemizi etkileyen Covid-19 pandemisi nedeniyle Türk Kızılay kan merkezlerindeki kan stoklarına katkı sunmak amacıyla kan bağışında bulu..
Sağlık

Gür İplik’ten örnek davranış

12 Mart 2021
Gür İplik’ten örnek davranışGür İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş. çalışanları geleneksel olarak gerçekleştirdikleri gönüllü kan bağışı kampanyasının Onuncusunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.Gür İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş. çalışa..
Gündem

GTO’dan Gazianteplilere önemli çağrı

7 Şubat 2021
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları, şehrimize “Gazi”lik unvanı verilişinin 100’üncü yıl dönümünde Gazianteplilere önemli bir çağrıda bulunarak, 5. Geleneksel Kan Bağışı Kampanyası’na destek olmaları için çağrı yaptı.GTO Yönetim Ku..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Belediyesinden 2021 ünite kan

12 Ocak 2021
'Şehitkamil Belediyesi 2021 yılına 2021 Ünite Kan Bağışı ile Gazi Şehrimize Hayat Veriyor' sloganıyla gerçekleştirilen kampanya sayesinde toplanan kanlar, olası kan ihtiyacını karşılayacak.Pandemi dönemi nedeniyle Türkiye genelinde kan ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...