İpekyolu etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Ünverdi:“Almanya İle Ticaretimiz İçin Vize Konusunu Çözmek Zorundayız”

15 Kasım 2023
Almanya Büyükelçiliği ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) tarafından Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve AHK İstanbul Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle Türkiye–Almanya İş ve Yatırım Forumu Gaziantep B..
Gündem

Gastroantep Festivali Sona Yaklaşırken İlgi Sürüyor

24 Eylül 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde şarkıcı Alişan, sevenleriyle bir araya geldi.Bu yıl Kültür Yolu Festivalleri kapsamına ..
Kültür Sanat

PAMUK:Gastronomi Festivalinin Kime Faydası Var

20 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı ‘Gastronimi festivali’ne bir tepki de Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı ve kurucu il başkanı Mehmet Pamuk’tan geldi.Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Büyü..
Asayiş

İpek Yolu’nda Zincirleme Kaza

28 Aralık 2022
Gaziantep'te akşam saatlerinde meydana gelen kaza, İpek Yolu trafiğini felç etti.Gaziantep'te İpek Yolu'nda akşam saatlerinde meydana gelen kazada, birkaç aracın çarpışması sonucu akşam tarifiğini felç etti. Meydana gelen kazadan dolayı..
Ekonomi

Kileci Üniversiteli Gençlerle Buluştu

16 Kasım 2022
“Üretimle Öğrenciyi Sanayiyle Üniversiteyi Birleştirmeliyiz” TİM Başkan Vekili ve TİM Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Fikret Kileci Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Sektör ve Öğrenci Buluşmaları kapsamı..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu’dan O İddialara Net Yanıt

6 Ekim 2022
Bazı basın yayın organlarında kentsel dönüşüme karşı adalet nöbetini sürdüren Hasan Bodur'un korumalar ve güvenlik görevlileri tarafından darp edildiği yönünde yayınlanan iddialara Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yanıt verdi. ..
Gündem

İpekyolu’nda feci kaza: Ölü ve yaralılar var

7 Eylül 2021
İpekyolu’nda feci kaza: Ölü ve yaralılar varGaziantep’te iki gün önce asfalt çalışmaları tamamlanarak hizmete açılan İpek Yolu’nda feci bir kaza meydana geldi.Meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...