ilçe başkanı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Mehmet Yılmaz Neler Demiş Neler

25 Haziran 2024
Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’ten 4 isim AK Parti İl Başkanlığı için Ankara’ya çağrılmıştı. Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kararını vererek il başkanını seçti. Fatih Fedaioğlu AK Parti Gaziantep il başkanı seçildi. Çağrılan 4 isimd..
Politika

Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz istifa etti.

25 Haziran 2024
Ak Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz Gaziantep İl Başkanlığına aday gösterildi. İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu açıklandıktan sonra Yılmaz sosyal medya hesabından istifasını açıkladı.  Yılmaz yaptığı paylaşımda şu ifadelere y..
Politika

Araban İlçe Başkanı İstifa Etti

28 Nisan 2024
25 Ekim 2017’de başlayan hikayenin mimari Meral Akşener'in aday olmadığı İYİ Parti 5. Olağanüstü Kongre'sinde delegelerin oy çoğunluğuyla Müsavat Dervişoğlu yeni dönem İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçildi.İyi Parti 5.Olaganüstü Kong..
Politika

Kasney görevden alınacak mı yoksa istifa mı edecek?

31 Ocak 2024
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gaziantep İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlar aday tanıtım toplantısına katılan Araban AK Parti İlçe Başkanı Kasney Araban Cumhur ittifakı MHP adayı Mehmet Özdemir sahneye davet edildiği zaman yan kapıdan çıkı..
Politika

Cumhur İttifakında İlçe Başkanları Seçim Çalışmalarını Konuştu

8 Ocak 2024
Cumhur ittifakından Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni iki merkez İlçe Başkanı bir araya gelerek seçim sürecini konuştular MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı SAVCI ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet ..
Politika

Ak Partili Dört İlçe Başkanı Görevden Alındı

31 Ağustos 2023
Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Abdülkadir Sökücü, Nizip İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan, Nurdağı İe Başkanı Ramazan Analık ve Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney görevden alındılar...
Yerel Yönetimler

Çelikaslan Ve Fadıloğlu Kırsal Mahallelerdeki Vatandaşlarla Buluştu

27 Ağustos 2023
AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte kırsal mahalleleri ziyaret etti. Milletvekili Çelikaslan ve Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlediler ve sorul..
Politika

Ak Parti Milletvekili Ali Şahin ‘den Yavuzeli ve Araban Çıkarması

11 Eylül 2022
TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’den Yavuzeli ve Araban İlçelerini ZiyaretTBMM’nin tatile girmesi ile birlikte sahaya inen AK Parti milletvekilleri saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.TB..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...