il başkanlığı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

“Gaziantep Ne Kadar Güçlü Olursa Türkiye’de O Kadar Güçlü Olur”

5 Ağustos 2024
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, il yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdiği ilk toplantıda Gaziantep için birlik ve hizmet konularını vurgulayarak tam kadro sahada hizmete devam ettiklerini kaydetti. İl Başkanı ..
Gündem

Ak Parti Gaziantep’te Yeni Yönetim Belli Oldu

31 Temmuz 2024
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’na atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu’nun yönetimi belli oldu.Atamasının ardından hızlı bir şekilde listesini oluşturmak için ..
Gündem

Ak Parti Gaziantep’te Bayram Coşkusu

9 Nisan 2024
AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nda düzenlenen ve Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül’ün katıldığı bayramlaşma törenine teşkilat mensupları ve vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı. Bayramlaşma törenine; AK Parti Grup Başkanvekili ..
Politika

Ak Parti Gaziantep’te İcra Değişti

26 Şubat 2024
31 Mart Yerel seçimleri için Belediye Başkan Adayları ve Meclis üyeleri listelerini belirleyen AK Parti Gaziantep’te icra değişti. İl Başkanı Murat Çetin’in başkanlığı’nda gerçekleştirilen il yönetim kurulu toplantısında yeni SKM görevliler..
Politika

AK Parti Gaziantep’te Gözler Meclis Üyesi Listesinde

13 Şubat 2024
AK Parti Gaziantep’te belediye başkan adaylarını açıklanmasının ardından gözler meclis üyesi aday listelerine çevrildi. Gaziantep İl Başkanlığında meclis üyeleri listesinin belirlenmesi için dün yapılan toplantı bugünde devam ediyor. AK P..
Politika

Abdülhamit Gül’den Kılıçdaroğlu’na Cevap

10 Haziran 2023
AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anket açıklamasına ilişkin, "Milletin verdiği mesajı okuyamamışlar. Milletin verdiği mesajı okumaktan aciz olduklarını gördük. Seçim sonuçlarına ’anketler b..
Politika

Ak Parti Gaziantep’te Görev Dağılımı Yapıldı

5 Haziran 2023
Ak Parti Gaziantep il başkanlığında 15 kişilik yeni icra oluşturulduİl Başkanlığına vekâletten Ertuğrul Teymur’un getirilmesinin ardından 15 kişilik icra şu isimlerden oluştu.ERTUĞRUL TEYMUR / İL BAŞKANI FURKAN ÖZDURDU / SİYAS..
Politika

Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığına Katılımlar Devam Ediyor 

8 Mayıs 2023
14 Mayıs genel seçime sayılı günler kala AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı ve Milletvekili Adayları kent genelinde ve ilçelerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul TEYMUR, Demokrat Parti İslahiye ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...