GASMEK etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

GASMEK İle Kadınlar Hayallerini Gerçekleştiriyor

20 Haziran 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’ndan (GASMEK) yararlanan kadınlar hayallerini bir bir gerçekleştiriyor, meslek sahibi oluyor.Hayat boyu öğrenme şiarıyla 2015 ..
Yerel Yönetimler

Evde Bakım Verecek Kişiler Özel Eğitim Alıyor

17 Kasım 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB) “Evinize Sağlık” projesiyle bakıma ihtiyaç duyan yaşlı ve hasta bireylere yardımcı olacak profesyoneller yetiştiriliyor. Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) aracılığı ile evde bakım hizmeti içi..
Gündem

GASMEK’in YKS’deki Büyük Başarısı!

23 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (GASMEK) eğitim gören 108 öğrenci, tıp fakültesine yerleşerek hayallerindeki doktorluk mesleğine kavuştu.Türkiye genelin..
Yerel Yönetimler

GASMEK YKS Başarısıyla Göz Doldurdu

21 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) öğrencileri Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Gazi şehrin gururu oldu.Eğitim Şehri Gaziantep hedefi için çalışan GASMEK, 17-18 Haziran tarihlerin..
Yerel Yönetimler

Başkan Fatma Şahin sahada

31 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yılın son gününde tüm ekibiyle Aktoprak Mahallesi'nde tamamlanan yol ve yapımı süren yeni GASMEK binasını inceledi. Başkan Şahin Şehitkamil'e bağlı Aktoprak Mahallesi'nde, 87216 nolu cadde..
Eğitim

GASMEK’te yeni dönem başladı

20 Eylül 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK), yeni dönemde öğrenci ve kursiyerlerine kapılarını açtı.Kurulduğu tarihten bugüne kadar, başarıları ve çalışmaları ile ade..
Eğitim

Üniversite hayallerine GASMEK’le ulaştılar

3 Eylül 2021
Üniversite hayallerine GASMEK’le ulaştılarGaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Yerleştirme Sonuçları neticesinde 98 ge..
Eğitim

GASMEK öğrencilerinin büyük başarısı

2 Ağustos 2021
GASMEK öğrencilerinin büyük başarısıBüyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) ilk 100'e 2, ilk 500'e 6, ilk bine ise 9 öğrencisinin ..
Yerel Yönetimler

GASMEK hayatlara dokunuyor

6 Nisan 2021
GASMEK hayatlara dokunuyor Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK), hayatlara dokunmaya devam ediyor.  ..
Yerel Yönetimler

Vali Gül ve Şahin Karataş GASMEK inşaatını inceledi

23 Ocak 2021
Gaziantep'in Karataş bölgesinde yapımı devam eden GASMEK Binası son aşamaya geldi. Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Karataş  bölgesinde yapımı devam eden GASMEK binasında incelemele..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...