Başarı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

SANKO Okulları’nın YKS Başarısı

16 Ağustos 2024
SANKO Koleji ve SANKO Fen-Teknoloji Lisesi 2024 Mezunları, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla başarılarını taçlandırdılar.SANKO Liseleri 2024 mezunlarından 17’si tıp, 17’si mühendislik ve mimar..
Eğitim

SANKO Okulları’nın Büyük Gururu

24 Mayıs 2024
SANKO Okulları öğrencileri, Uluslararası Regeneron ISEF 2024 Bilim ve Mühendislik Yarışması'nda Türkiye’yi temsil etti.Türkiye, dünyanın en büyük bilim ve mühendislik yarışması olan “Regeneron ISEF 2024”e TÜBİTAK tarafından 14 takımdan ..
Eğitim

SANKO Okulları’na İki Birincilik

30 Nisan 2024
SANKO Ortaokulu öğrencileri, Adana’da düzenlenen 18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerinden iki birincilik ve dört üçüncülük dereceleri ile döndü.Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversi..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin FIRST LEGO Başarısı

26 Nisan 2024
Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, First Lego League Explore Turnuvası 10. Sezon Türkiye Festivalinde, Kaşifler Bir Arada ödülü ve Duyarlı Kaşifler ödülünü kazandı.Gaziantep İstek Okullarında düzenlenen turnuvaya katılan takımlar Mas..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin Jimnastik Başarısı

1 Mart 2024
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Artistik Jimnastik İl Müsabakası”nda SANKO Okulları Minik Kızlar B Takımı ve Küçük Erkekler Ferdi il birincisi olurken, Küçük Kızlarda il ikincisi, Minik Kızlar A T..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin Yüzme Başarısı

8 Ocak 2024
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği” müsabakasında SANKO Okulları Yıldız Kız Takımı il ikinciliği, Yıldız Erkek Takımı ise il üçüncülüğü kupası ile 5 altın, 22 gümüş v..
Teknoloji

Vali Çeber GAÜN TakımlarınıTEKNOFEST Başarılarından Dolayı Kutladı

6 Eylül 2023
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, TEKNOFEST yarışmalarında ödül kazanan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) takımlarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST yarışma..
Gündem

GASMEK’in YKS’deki Büyük Başarısı!

23 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (GASMEK) eğitim gören 108 öğrenci, tıp fakültesine yerleşerek hayallerindeki doktorluk mesleğine kavuştu.Türkiye genelin..
Eğitim

Rektör Prof. Dr. Dağlı:“Başarı Asla Tesadüf Değildir”

20 Ağustos 2023
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Merkezi Yerleştirme Sonuçlarına göre; SANKO Üniversitesinin lisans ve önlisans kontenjanları yüzde 100’ü doldu. SANKO Üniversitesi Re..
Yerel Yönetimler

GASMEK YKS Başarısıyla Göz Doldurdu

21 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) öğrencileri Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Gazi şehrin gururu oldu.Eğitim Şehri Gaziantep hedefi için çalışan GASMEK, 17-18 Haziran tarihlerin..
Eğitim

Başkan Şahin, İslahiye LGS Türkiye Birincisini Ziyaret Etti

25 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Ömer Baran Şişman’ı ziyaret etti.Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Gaziantep’in İslahiye ilçesinde ya..
Eğitim

HKÜ’lü Milli Sporculardan Yüzmede Çifte Başarı

9 Mayıs 2023
Milli sporculara verdiği burslar ile sportif başarıları olan öğrencilerine kapılarını açarak nitelikli eğitim almalarını sağlayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), üniversitelerarası spor müsabakalarında da önemli başarılar elde ediyor. ..
Gündem

Göz problemleri okul başarısını etkiliyor

29 Eylül 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Ali Hakim Reyhan, göz probleminin çocuğun gelişimini, okul başarısı ve sosyal hayatını olumsuz yönde etkileyebileceğini belirterek, görme kusurlarının erken teşhisinin tedaviye da..
Eğitim

YKS Tercih Döneminde Psikolojik Yaklaşımlar

28 Temmuz 2022
SANKO Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Uzm. Klinik Psikoloğu Işıl Afat Kolukısa, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih dönemiyle birlikte adayların da heyecan ve stres dolu bir sürece girdiğini belirterek, “Öğre..
Eğitim

SANKO Okulları’ndan 2022 YKS’de Kitlesel Başarı

19 Temmuz 2022
SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi ile SANKO Koleji öğrencileri, YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) 2022’de Türkiye genelinde ilk 100’de 5 derece ile Gaziantep’in gururu oldu..
Sağlık

Medikal Park Hastanesine Teşekkür Belgesi

16 Mart 2022
Gaziantep'te Organ nakli sürecinde başarılı çalışmalar yapan Medical Park Hastanesine teşekkür belgesi verildi. Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne organ nakli sürecindeki başar..
Gündem

Gaziantep’in başarısı konuşuldu

17 Haziran 2021
Gaziantep’in başarısı konuşulduGaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) iş birliğinde gerçekleşen Uluslararası Sürdürülebilir Gıda, Butik Tarım ve Biyoçeşitlilik Kongresi ve Gezisi “Farm Network” de Büyükş..
Ekonomi

Gaziantepli sanayiciler inanılmazı başardı

16 Haziran 2021
Gaziantepli sanayiciler inanılmazı başardıGaziantep Sanayi Odası (GSO) Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu Başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Meclis Üyelerinin katılımlarıyla video konfe..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...