Anneler Günü etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Anneler Çocuklarıyla Birlikte Bilimsel Etkinliklere Katıldılar

13 Mayıs 2024
Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde Bilim Şehitkamil, Anneler Günü’nü unutulmaz kılan özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bilimin büyülü dünyasına keyifli bir yolculuğa çıkan ..
Gündem

GİMDER Başkanı Sabah’tan Anneler Günü Mesajı

11 Mayıs 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesaj ile tüm annelerin, Anneler Günü'nü kutladı.Annelerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirten GİMDER Başkanı Ökkeş ..
Gündem

Anneliğin Emeği Çok Ama Emekliliği Yok

12 Mayıs 2023
Anne; dört harf, iki heceden oluşan bu kavram, çok derin anlamlar barındırır içinde. Koşulsuz sevgi, şevkat, fedakarlık vardır özünde. Öyle bir meslektir ki; biraz doktor, biraz öğretmen, biraz mimar, biraz mühendisliktir annelik. Emeği çok..
Sağlık

Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Şubesi Kahvaltıda Biraraya Geldi

20 Mayıs 2022
Açılış Konuşmasını  Yapan Gaziantep Üniversite Şube Başkanı Cuma Kerkez, “Sağlık-Sen, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunu şiar edinmiş, milli ve manevi değerlere sahip erdemliler hareketinin adıdır” dedi. Pandemi sürecinde gece gündüz ..
Gündem

ŞAHİN: “Anne, Şefkat Ve Merhameti İle Sığındığımız İlk Limanıdır”

7 Mayıs 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Şahin mesajında, annenin doğduğumuzda ilk ses, ilk nefes, sevgi, şefkat ve merhameti ile sığınılan ilk liman olduğunu vurguladı.Çocukları ha..
Gündem

MÜSİAD Anneler Günü’nü kutladı

9 Mayıs 2021
MÜSİAD Anneler Günü'nü kutladıMüstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, "Bizleri dünyaya getiren, ömürleri boyunca koruyup kollayan, şefkat, merhamet ve sevgi dolu yürekleriyle biz..
Gündem

“Annelerimiz şefkatin ve sabrın sembolleridir”

9 Mayıs 2021
“Annelerimiz şefkatin ve sabrın sembolleridir” Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Anneler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. “Annelerimiz şefkatin ve sabrın sembolleridir” ..
Gündem

Şehit analarına anlamlı ziyaret

9 Mayıs 2021
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Anneler Günü dolayısıyla şehit annesi ile 79 yaşındaki bir anneyi evinde ziyaret etti. Şehit analarına anlamlı ziyaret ..
Gündem

ANKA’da Anneler Günü kutlaması

9 Mayıs 2021
ANKA’da Anneler Günü kutlaması Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde hastane yönetimi yeni doğum yapan, çiçeği burnunda anneleri ziyaret ederek onların Anneler Günü’nü kutladı. ..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin Kutsi ile düet yaptı

9 Mayıs 2021
Fatma Şahin Kutsi ile düet yaptıGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Anneler Günü münasebetiyle şarkılarıyla dinleyicilerin gönlünde taht kuran Kutsi’yle mini konser verdi, sanatçının hayranları tarafından henüz bilinmeyen..
Gündem

LÖSEV’den anneler gününde mutluluğun resmi

8 Mayıs 2021
Son günlerde tüm Türkiye’de sokaklar, caddeler, televizyonlar, gazeteler bir anne ve çocuğun birbirlerine sımsıcak bakışlarıyla doluyor. LÖSEV'den anneler gününde mutluluğun resmi ..
Gündem

Dr. Derya Bakbak: Anneler geleceğimizin sigortasıdır

7 Mayıs 2021
Dr. Derya Bakbak: Anneler geleceğimizin sigortasıdır Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. ..
Yerel Yönetimler

Çiçekçilerdeki çiçekleri satın alıp annelere hediye ettiler

5 Mayıs 2021
Çiçekçilerdeki çiçekleri satın alıp annelere hediye ettiler Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 17 günlük tam kapanma nedeniyle kepenk indiren şehir genelindeki çiçekçi esnafına destek eli uzattı. Kentteki her bir..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...