18 Mart etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Şehitlerimize ve Gazilerimize Borcumuzu Asla Ödeyemeyiz

17 Mart 2023
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Çanakkale’nin dünya siyasi tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulaya..
Gündem

NTO Başkanlarından 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

18 Mart 2022
 Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, '18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.NTO Başkanları Mecli..
Spor

120 sporcu öğrenci yarıştı

18 Mart 2022
Şehitkamil Belediye Başkanlığı'nca 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla organize edilen Geleneksel Paintball Turnuvası'na katılan okullar, ödüllerini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fa..
Gündem

“Tarihimizin en önemli kilometre taşlarından birisi”

17 Mart 2022
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, bir mesaj yayımlayarak 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü kutladı. Başkan Güçyetmez mesajında, atalarımızın 107 yıl önce her türlü yokluğ..
Eğitim

SANKO Okullarında 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı

18 Mart 2021
SANKO Okullarında düzenlenen törenle, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlandı.SANKO Okullarında 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandıSANKO Okullarında düzenlenen törenle, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ..
Gündem

“Çanakkale ruhu, imkânsız görüneni gerçek kıldı”

17 Mart 2021
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı. “Çanakkale ruhu, imkânsız görüneni ger..
Ekonomi

NTO Başkanlarından 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

17 Mart 2021
NTO Başkanlarından 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, '18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl d..
Yerel Yönetimler

Şahin: Çanakkale Zaferi, direniş ruhuna ilham vermiştir

17 Mart 2021
Şahin: Çanakkale Zaferi, direniş ruhuna ilham vermiştir Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. ..
Gündem

Vali Gül: Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünü yaşamanın gururu içerisindeyiz

17 Mart 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül, "Bizler, millet olma bilinciyle, en güç koşullarda bile 'Çanakkale Geçilmez' dedirten sağlam bir bilinç ve ruhun mirasçılarıyız. Bize bırakılan bu mirasa sahip çıkarak, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek,..
Gündem

‘Çanakkale’nin her karış toprağında şehitlerimizin kanı ve ibret dolu kahramanlıklar var’

17 Mart 2021
‘Çanakkale’nin her karış toprağında şehitlerimizin kanı ve ibret dolu kahramanlıklar var’Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayı..
Gündem

Prof. Dr. Dağlı: Vatanın bağımsızlığında Çanakkale Zaferi büyük rol oynadı

17 Mart 2021
Prof. Dr. Dağlı: Vatanın bağımsızlığında Çanakkale Zaferi büyük rol oynadı SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, her karışında ayrı bir kahramanlık öyküsü olan vatanımızın bağımsızlığında Çanakkale Zaferi’n..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...