Deprem oldu! Yine sallandık

Deprem oldu! Yine sallandık
14 Nisan 2021 00:53 Kaynak : HABER MERKEZİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) gece saat 23.28’de Ege Denizi Datça açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı.

Deprem oldu! Yine sallandık

Deprem kıyının 19,61 kilometre açıklarında meydana geldi. Deprem Datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi.  İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, deprem nedeniyle kendilerine olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını belirtti. İlgili birimlerin tarama çalışmaları devam ettiğini söyledi. Muğla Valisi Orhan Tavlı da ekiplerin bölgede inceleme yaptığını açıkladı. Tavlı, “İlk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk yok” dedi.

Türk Kızılayı, “Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası gelişmeler Kızılay ekiplerimiz tarafından yakından takip edilmektedir” açıklaması yaptı. AFAD, “Geçmiş olsun Muğla. Datça açıklarında meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” paylaşımı yaptı.

Bodrum Belediyesi de sosyal medya hesabı üzerinden, “Bu defa gerçekten Datça açıkları… Hissettik. Hepimize geçmiş olsun” paylaşımı yaptı.

Öte yandan 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntılar da yaşanmaya devam ediyor. Şu ana kadar en büyüğü 3,4 olmak üzere bölgede toplamda 16 artçı sarsıntı yaşandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 23.28’de merkez üssü Ege Denizi olan Muğla’nın Datça ilçesinin 19 kilometre açığında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 2.51 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Datça’nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Depremde can ve mal kaybı olmadı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

“KİM Kİ BİN KERE  ‘KULHÜVALLAHÜ EHAD SÛRESİ’Nİ  OKURSA, KENDİ NEFSİNİ ALLAH’TAN SATIN ALMIŞ OLUR.”

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...